Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarská fazolová polévka

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazole přes noc namočíme do 1,5 l neosolené vody a druhý den je v téže vodě spolu s bobkovými listy uvaříme doměkka. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přisypeme mouku a umícháme světlou jíšku. Přisypeme papriku, zalijeme sběračkou vody z fazolí a cibuli necháme dusit. Mezitím přivedeme fazole k varu a pak do nich cibuli vmícháme. Polévku osolíme, přidáme do ní kolečka klobásy a necháme ji 15 minut vařit. Nakonec vmícháme smetanu a zchladlou polévku ochutíme octem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |12. června 2014
***** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!