Staňte se našimi fanoušky na:

Loštický polibek

Autor receptu: RadimP (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na tvarůžky namažeme povidla a uděláme "čepičku" ze šlehačky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |4. května 2014
Tak jsem sebral odvahu, koupil syrečky a včera ochutnal tuto specialitu. Nevím jak komu bude chutnat, ale pro mě TO NEMÁ CHYBU!!! V pondělí jsem dělal tvarůžkové lívanečky, taky moc dobré :-). Odpovědět
Maty |27. dubna 2014
Proč ne? Může to být dobré. Odpovědět
Dědeček Hříbeček |27. dubna 2014
Uložil jsem si, a teď budu sbírat odvahu ozkoušet. :-)) Odpovědět
Makitka |27. února 2014
zajímavá kombinace chutí, až se bojím to zkusit. Jsem zvědavá, jak to bude chutnat. Odpovědět
Lucinka34 |12. listopadu 2013
zajímavá kombinace :-) Odpovědět
Hanina |6. řijna 2013
zajímavé Odpovědět
q |21. srpna 2013
ihned odzkouším Odpovědět
q |21. srpna 2013
to bude móóóc dobré Odpovědět
david.kruml.1 |30. května 2013
miluju tvarůžky a tohle je něco úplně nového. Nádhera!!!!!!!! Odpovědět
tepito |1. května 2013
nikdy neochutnám-nesnáším tu "vůni" Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!