Staňte se našimi fanoušky na:

Losos v pivu

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lososa i s kůží nakrájejte na plátky asi půl centimetru silné. Do misky s rovným dnem vlijte olivový olej, rozložte na něj plátky lososa, zakapejte šťávou ze 3/4 citronu, zalijte pivem, promíchejte a dejte na 15 minut marinovat do lednice. na zálivku promíchejte olej, šalotku, citronovou šťávu, trochu citronové kůry, sůl a pepř a nakonec přidejte koriandr. Lososa vyjměte z marinády, z obou stran osolte, opepřete a rozložte na talíř. Polníček promíchejte s polovinou zálivky a dejte na talíř, zbylou zálivkou přelijte plátky lososa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |16. května 2013
Lososa mám moc ráda. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!