Staňte se našimi fanoušky na:

Losos s bramrorovou krustou

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Prolisovaný česnek osmahneme na polovině oleje, přidáme rajčata, sůl, oregáno, cayenský pepř, 10 minut podusíme a mícháme, až vznikne kaše. Na kolečka nakrájenou cibuli a papriku osmahneme na oleji. Filé rozdělíme na porce, pokapeme citronovou sťávou a opepříme. Brambory nakrájené na kostičky, papriku a cibuli dáme do vymazaného pekáčku, přelijeme rajčatovou kaší a nahoru položíme rybu. Posypeme strouhankou, přelijeme rozšlehaným vejcem a nahoru dáme petrželku. Poklademe vločkami másla a pečeme asi 40 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!