Staňte se našimi fanoušky na:

Líni po ďábelsku

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Líny ponoříme do vařící vody, po minutě vyjmeme, zbavíme šupin, vykucháme, opláchneme a rozdělíme na porce. Osolíme je, potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a opékáme. Po chvilce je obrátíme, potřeme olejem, grilujeme minutu, pak je potřeme hořčicí promíchanou s kořením a strouhankou, pokapeme citrónovou šťávou, rozehřátým máslem a pečeme pod grilem, až je směs chřupavá. Podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!