Staňte se našimi fanoušky na:

Lilkový kaviár s tuňákem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Lilek pečeme v celku na 180 °C – má se nafouknout a slupka musí být křupavá. 2) Tuňáka nakrájíme na tenké plátky. 3) Šalotku a zázvor nasekáme najemno. 4) Tuňáka, šalotku i zázvor opečeme na olivovém oleji. 5) Po chvíli přidáme lístky z tymiánu. 6) Lilek oloupeme, nasekáme a přidáme ke směsi. 7) Osolíme, opepříme. 8) Podáváme posypané lístky rukoly a hoblinkami parmazánu s křupavým toastíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
objev |9. června 2015
Lehká večeře. Tuňák je naprosto skvělý, zkuste ho. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!