Staňte se našimi fanoušky na:

Lehká drůbeží paštika

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Játra očistíme a osmažíme 4 minuty z každé strany. 2) Z tymiánu odrhneme lístky a přidáme je k játrům. 3) Zalijeme koňakem a restujeme, dokud se alkohol nevypaří. 4) Necháme vychladnout. 5) Rozmixujeme se 100 g másla, smetanou a muškátovým oříškem. 6) Rozdělíme do mističek a vršek polijeme zbylým rozpuštěným máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
objev |9. června 2015
Podáváme s čerstvým pečivem či opečeným toastem a kyselou okurkou. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!