Staňte se našimi fanoušky na:

Ledvinky s broskví a česnekem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ledvinky omyjeme a rozřízneme. Ostrým nožem vykrojíme nežádoucí vnitřek a poté je nakrájíme na menší kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova. Přidáme očištěné a nakrájené ledvinky a začneme je pod pokličkou dusit. Mrkev oškrábeme a nakrájíme na menší kousky a vložíme do mixéru. Přidáme k ní půlky broskví, oloupaný česnek, hořčici a vše rozmixujeme na kaši, kterou přidáme k ledvinkám. Ledvinky udusíme do měkka, dle potřeby podléváme. Na závěr je zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně, ochutíme bujóny, nebo solí. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!