Staňte se našimi fanoušky na:

Lata z Valašska (název pro bramborák)

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Syrové brambory očistíme a nastrouháme, přidáme hladkou mouku a sůl. Těsto rozetřeme na vymaštěný plech a upečeme v troubě dozlatova. Hotovou latu mastíme máslem nebo pokropíme smetanou a nakrájíme na čtverce. Připíjíme mléko nebo kyšku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!