Staňte se našimi fanoušky na:

Labužnický králík

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Králíka naporcujeme a naskládáme do pekáče. Posypeme ho cibulí nakrájenou na čtvrtkolečka, paprikami nakrájenými na proužky a slaninou nakrájenou na malé kostičky. Připravíme nálev smícháním všech ingrediencí, zalijeme připravené maso, pekáč přikryjeme alobalem a dáme do druhého dne odležet do chladu. Druhý den pečeme asi 1,5 hodiny ve středně rozpálené troubě (180-200°C) doměkka. Pečeme hodinku přiklopené, pak odklopíme a dopečeme dozlatova. Podáváme s bramborami nebo bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |7. července 2013
dobrůtka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!