Staňte se našimi fanoušky na:

Labužnické žampiony

Autor receptu: Bobina (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze žampionů odřízneme nožky.Ty můžeme spotřebovat jinak, například nakrájet do polévky, nebo dát pod dušené maso.Žampiony vložíme do pekáčku spodní stranou kloboučků nahoru a v troubě pečeme zhruba 10 minut. Mezitím promícháme jogurt s rozmačkanými stroužky česneku, lžičkou soli, vejcem, nahrubo nastrouhaným sýrem a na kostičky nakrájenou šunkou. Tekutinu, kterou žampiony pustily, vylijeme a houby naplníme jogurtovou směsí.Dáme dopéct na dalších zhruba 8 minut, než povrch krému zezlátne.Podáváme teplé, ozdobené petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darma |9. června 2014
mňam Odpovědět
planeta |11. května 2013
jistě dobré a oblíbené Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!