Staňte se našimi fanoušky na:

Kýta na jehle s játry

Autor receptu: zajdixs (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V oleji pečlivě rozmícháme sůl, pepř, kečup a hořčici. Kýtu a játra nakrájíme na malé silnější plátky, plátky kýty naklepeme.Odděleně je smícháme s ochuceným olejem a necháme hodinu odležet v lednici. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na špalíčky. Na jehly střídavě napichujeme plátky kýty, cibuli, plátky jater a slaninu. Položíme na rozpálený gril, ze všech stran ogrilujeme dozlatova. Pokud děláme z vepřových jater, sůl nepřidáváme do oleje ale solíme až na konci ugrilované maso. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |27. června 2013
zkusím :) Odpovědět
cvrcek |20. června 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Hrabča |7. června 2013
super Odpovědět
luciedostal |31. května 2013
mňamky Odpovědět
mamina1985 |30. května 2013
vyzkouším Odpovědět
sarka.tuslova |29. května 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
lucie.l.farova |28. května 2013
super..vyzkouším Odpovědět
Vlasta78 |28. května 2013
parádní Odpovědět
Menzy |28. května 2013
Ježiš, to musí být dobré!!! 1 s * Odpovědět
Petruna |28. května 2013
díky za tip :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!