Staňte se našimi fanoušky na:

Kyselica s bílými hříbky

Autor receptu: gurmet (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sušené houby na dvě hodiny namočíme. Brambory dáme vařit spolu z houbami, drceným kmínem a solí. K poloměkkým bramborám přidáme rozkrájené zelí, které před tím vymačkáme. Dovaříme do měkka. Přidáme smetanu ve které rozmícháme mouku a ještě krátce povaříme. Ozdobíme sekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |14. května 2013
už jí budu muset konečně vyzkoušet Odpovědět
david.kruml.1 |6. ledna 2013
dávám kysanou smetanu Odpovědět
evahu |4. ledna 2013
vyzkoušíme Odpovědět
planeta |15. prosince 2012
zajímavá a se zelím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!