Staňte se našimi fanoušky na:

Kyselé závitky z bůčku

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky a rozklepeme. Lehce posolíme, rozdělíme na plátky vyždímané zelí a zavineme do závitků. Když závitky dobře drží stačí spíchnout párátkem, jinak zamotat nití. Závitky osmahneme na sádle do růžova, podlijeme vodou a necháme dusit pod pokličkou do měkka. podle potřeby podlijeme, nebo necháme vydusit na šťávu. Podáváme s vařeným bramborem, nebo bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |27. června 2013
zkusím Odpovědět
david.kruml.1 |12. června 2013
mooooc dobré Odpovědět
Jean|19. června 2013
klasická kombinace trochu jinak Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!