Staňte se našimi fanoušky na:

Květáková pomazánka

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

květák omyjeme a uvaříme do měkka a necháme vychladnout, cibuli si oloupeme a nakrájíme na jemno a šunku také nakrájíme na jemno. Připravíme si majonézu, buď domácí nebo koupenou. Vychladlý květák nakrájíme na jemno a v míse smícháme se šunkou cibulí a majonézou, dochutíme hořčicí,pepřem a solí. Hotovou pomazánku necháme vychladit v lednici cca 1 hod.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |11. ledna 2013
dobrý nápad Odpovědět
Bábrle Inka |21. prosince 2012
zatím jsem z květáku dělala spíš placičky a mozeček, ale tohle je výborný nápad Odpovědět
planeta |1. prosince 2012
květák : reguluje průchodnost střev, usměrňuje trávicí proces, pomáhá při problémech se srdcem a oběhovou soustavou, působí diureticky – pomáhá při selhání ledvin, artritidě, dně, otocích spojených s chorobami ledvin a při ledvinových kamenech, velmi dobrý při prevenci rakoviny Odpovědět
tamata |27. listopadu 2012
a já vždycky nevím, co novýho z květákem... recept určitě vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!