Staňte se našimi fanoušky na:

Kvašáky

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vodu převaříme se solí a necháme vychladnout. Dobře omyté okurky skládáme do sklenice, prokládáme je listy, křenem a koprem. Zalijeme vychladlou slanou vodou, zatížíme a čekáme 4-5 dní, až nám okurky vykvasí. Množství surovin je orientační, záleží na velikosti sklenice, do které okurky skládáme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |23. července 2013
Přidávám foto, jsou skvělé:-) Odpovědět
DAMI |27. ledna 2013
máme rádi Odpovědět
david.kruml.1 |23. ledna 2013
kvašáky jsou super a lák po flámu ještě lepší Odpovědět
sojka30 |18. ledna 2013
tak to určitě udělám Odpovědět
pavlinf |17. ledna 2013
už aby zase byla sezona Odpovědět
kyschu |17. ledna 2013
Miluju kvašáky! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!