Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí řízek - klasika

Autor receptu: candlemania (57 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí prsa si lehce rozřízneme na půl ale nedořízneme. Abychom vytvořili větší a zároveň o něco tenčí řízek.Lehce jej poklepeme klouby prstů a propícháme vydličkou. Osolíme, opepříme z obou stran. Obalujeme v hladké mouce, rozkvedlaném vajíčku a nakonec ve strouhance. Na pánvičce pak osmažíme na másle z obou stran do zlatova. Podáváme s bramborem omaštěné máslem, nebo třeba bramborovou kaší. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |7. listopadu 2013
to bych si zrovna dala! Odpovědět
lucahal |26. června 2013
mnam Odpovědět
vera.sucha.50 |24. června 2013
mnaminky Odpovědět
candlemania |12. června 2013
my moc na smažené jídla nejsme, ale toto někdy jako rychlovka když člověk už fakt neví co je toto super :-) Odpovědět
kocmaruska |11. června 2013
Jsem zastáncem klasiky.... dobrý kuřecí řízeček a bramborová kaše a okurkový salát - mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!