Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí paštika

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí maso s játry umeleme, přidáme žloutky, koření, nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu a sůl. Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme. Přidáme na plátky nakrájené žampióny a podusíme. Formu vymažeme tukem a rozetřeme do ní polovinu masové směsi, poklademe podušenými žampiony a zakryjeme zbylou směsí. Na povrch rozložíme plátky slaniny, Paštiku vložíme do vodní lázně a při teplotě 80-85°C necháme zvolna táhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |5. května 2013
Dobré. Odpovědět
makakela|6. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!