Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí kung pao

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
125× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve se pusťte do marinády: smíchejte 1 lžíci vína, 1 lžíci sójové omáčky, 1 lžíci oleje a 1 lžíci solamylu. Do marinády naložte kuřecí maso tak, aby se v ní obalily všechny kousky. Přiklopené dejte na půl hodiny do ledničky. Mezitím udělejte omáčku, v malé míse smíchejte zbylé víno, sójovou omáčku, olej a zbylý solamyl, přidejte ocet a třtinový cukr. Poté vmíchejte i jarní cibulky, nožem rozmělněný česnek a arašídy. Kuřecí maso zprudka opečte na pánvi, až zbělá a uvnitř bude propečené, přidejte omáčku. Nechte zhoustnout. Podávejte s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |15. dubna 2015
ukládám Odpovědět
sonizna |21. května 2014
super Odpovědět
Proxi |20. ledna 2014
Vypadá to skvěle Odpovědět
Monique |16. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
Lenny |16. června 2013
dobrota Odpovědět
anasy |28. května 2013
mám moc ráda Odpovědět
Michi |19. května 2013
like Odpovědět
Trrri |16. května 2013
tak to jste mi udělal choutky :) Odpovědět
jitulka |12. května 2013
mnam Odpovědět
Mišička |12. května 2013
Tohle je určitě moc dobrý. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!