Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře tabako

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek dobře utřeme se solí a směsí důkladně ze všech stran doslova obalíme vykostěné a naklepané porce kuřete. Na hluboké pánvi s poklicí rozpálíme olej, porce v něm osmahneme, až zhnědnou, potom poklici obrátíme, tak aby těsně dolehla na maso a zatížíme ji. Já s úspěchem používám železnou žehličku po prababičce, ale stejně dobře se hodí nejméně kilové závaží nebo dobře omytý kámen. Po dvanácti minutách maso obrátíme a celý proces opakujeme. Pozor - nepodléváme!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |14. května 2013
vypadá to nádherně!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!