Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře štamgastů

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlavkévé zelí nakrájíme na nudličky a vysteleme jim pekáč. Osolíme, kolik jsme zvyklí, okmínujeme celým kmínem. Na zelí nakrájíme na kolečka cibuli a cibuli zcela pokryjeme plátky anglické slaniny. Na tento základ dáme osolené a okmínované kuřecí díly. Nepodléváme!!! Na prvních 20 minut přikryjeme druhým pekáčkem, pak jej odstraníme a již pečeme v klidu na 220 stupňů cca 40 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |18. května 2013
Vyzkouším! Odpovědět
katy9 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
Jan |1. března 2013
To musím vyzkoušet ! Odpovědět
JanaB |11. února 2013
Vyzkouším upéct stehýnka. Odpovědět
jana.remkova.7 |11. února 2013
Přidávám ještě foto, kolik je tam šťávy. Odpovědět
jana.remkova.7 |11. února 2013
Davide bez obav!! Nepřipálí!!! Já měla taky strach!!:-) Odpovědět
david.kruml.1 |11. února 2013
jen mám strach že se to připálí Odpovědět
dajul |11. února 2013
dobré kuřátko Odpovědět
Šuldeska |10. února 2013
Výborné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!