Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na sudu

Autor receptu: li33 (108 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře očistíme potřeme marinádou z : 2lžíce medu,3lžíce oleje,3lžíce sojové omáčky,1lžíce octa,4str.česneku,1lžička chili,šp.soli,pepř,lžička sl.papriky. Kuře si den předem naložíme do libovolné marinády. Druhý den si otevřeme plechovku piva a upijeme asi tak deci. Do víčka uděláme ještě další dva otvory. Plechovku dáme na plech vyložený pečícím papírem. Vezmeme naložené kuře a posadíme ho na plechovku s pivem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů. Během pečení kuře potíráme marinádou. Výsledkem je neuvěřitelně šťavnaté kuře!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šebi72 |13. listopadu 2014
vyzkouším Odpovědět
biglol |11. listopadu 2013
pěkné, vyzkouším Odpovědět
Januse |29. dubna 2013
už jdu koupit pivo v plechovce a vyzkouším díky za nápad Odpovědět
Konato |29. dubna 2013
Hm, to bude fakt dobrota. Odpovědět
li33 |4. dubna 2013
každý má svou fantazii Odpovědět
JanaB |4. dubna 2013
Já bych recept nazvala Kuře na plechovce piva. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!