Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na hroznovém víně

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře uvaříme ve slané vodě do poloměkka. Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na másle, porce pokapeme citronovou šťávou a prudce opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme a dusíme doměkka. Porce masa vyjmeme, ve šťávě rozpustíme tavený sýr, přilijeme smetanu, zahustíme moukou, přidáme kuličky hroznového vína ještě krátce povaříme.Kuře v omáčce prohřejeme a podáváme. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo těstoviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |14. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!