Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře jehličnaté

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře zpola opečeme nebo podusíme na másle- ale ne doměkka. Hojně ho posypeme rozmarýnem, přidáme česnek nakrájený na plátky, kmín a sůl. Vykostěné kuře nakrájíme na kostičky.necháme zesklovatět cibuli. Na cibulce podusíme kuřecí maso, které podlijeme šťávou z pečení nebo dušení a trochou vody. Přidáme olivy, pepř, oregano, rajčatový protlak a nakonec bazalku.Základem je rozmarýn. Jako přílohu podáváme špagety, sypané parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |14. května 2013
mňam, vypadá nádherně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!