Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřátko dušené v zelenině

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Osolené kuře vložíme do vařící vody a povaříme asi 15 minut.Zeleninu očistíme a nakrájíme: mrkev, celer a petržel na kolečka, kedlubny na kostičky, fazolové lusky našikmo, květák na růžičky a košťál na kostičky.Když je kuře částečně uvařené, přidáme máslo, pak vložíme kedlubny, květák, po chvíli ostatní zeleninu a podle chuti osolíme. Měkké kuře vyjmeme a naporcujeme.Připravíme jíšku.Rozpustíme máslo, vsypeme mouku, zapražíme, zředíme vývarem ze zeleniny, přidáme zeleninu a za občasného míchání povaříme.Omáčka má být řídká. Podáváme s bramborami sypanými koprem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!