Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí stehna na pepři

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí stehna rozpůlíme, osolíme, obalíme v mletém pepři. Na rozpuštěném másle a slanině maso opečeme. K masu přidáme nakrájenou cibuli a po chvíli podlijeme vodou. Přiklopíme pokličkou a pečeme v troubě. Ke konci maso pečeme bez pokličky, aby zezlátlo. Hotové maso vyjmeme, šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou a znovu osmahneme, zalijeme vodou a dobře provaříme. Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |8. listopadu 2014
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!