Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí kousky s džusem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na marinádu smícháme olej (25 ml), pepř, džus a rozdrobený bujón. Maso nakrájíme na menší kousky a vmícháme do marinády. Směs dáme do nádoby s víčkem a necháme v chladničce uležet do druhého dne. V pánvi rozehřejeme lžičku oleje, přidáme okapané maso a na mírném ohni za stálého míchání necháme odpařit všechnu tekutinu. Poté necháme maso ještě krátce osmahnout, dokud nezačne růžovět. Vlijeme zbytek marinády a v troše vody (asi 50 ml) rozmíchanou hořčici a škrob. Krátce povaříme a odstavíme. Podáváme s americkými brambory, nebo hranolky a tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

+Bábrle+ |2. listopadu 2013
neobvyklé 1** Odpovědět
Šuldeska |9. června 2013
Zajímavý recept, ale asi dobrý s tím džusem. Odpovědět
anasy |31. května 2013
o džusu jsem neslyšela, vyzkouším Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |31. května 2013
zajimavé Odpovědět
petra.konfrstova |31. května 2013
zajímavé.díky za recept Odpovědět
dajul |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
honzíček |27. května 2013
supr Odpovědět
tynkachz |24. května 2013
Super. Zaujal mě ten džus. Nakoukla jsem, jestli to není nějaká chybička a není. =o)) Zní to zajímavě... Odpovědět
Anna1960 |24. května 2013
zajímavé vyzkouším Odpovědět
lucka9 |24. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!