Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí kostky s bramborovými noky

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté a osušené maso zbavené kůže nakrájíme na kostky, které zprudka opečeme na olejem potřené teflonové pánvi. K orestovanému masu přisypeme očištěnou, na kolečka rozkrájenou cibulku. Směs osolíme, opepříme, přidáme koření, podlijeme vývarem a dusíme na mírnémohni doměkka přibližně 25 minut. Žampiony očistíme, oloupeme hlavičky a v pánvi je nasucho orestujeme. Houby přidáme k měkkému masu a společně ještě asi 10 minut podusíme. Bramborové noky uvaříme podle návodu na sáčku, scedíme, krátce propláchneme a pak vmícháme k dušené masové směsi. Podáváme v hlubších miskách nebo v polévkových talířích ozdobené lístky bazalky nebo petrželky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |28. února 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!