Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí jatýrka na maminčin způsob

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra očistíme a nakrájíme na plátky cca 1,5 cm silné. Opepříme s orestujeme na troše oleje. Jakmile jsou játra hotová vyndáme je z pánve a dáme ve výpeku orestovat cibuli na proužky. Když cibule změkne přidáme kečup, osolíme a necháme prohřát. Přidáme játra a podáváme s vařeným, nebo pečeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

betka |4. února 2013
dobrota Odpovědět
katy9 |3. února 2013
vypadá to moc dobře, vyzkouším Odpovědět
aron|11. února 2013
játra moc nejím, ale rodina má ráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!