Staňte se našimi fanoušky na:

Krůta královny Viktorie

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Prsa nakrájíme na kostičky, dáme do misky, osolíme, opepříme, zakapeme 1 lžící pomerančové šťávy a necháme asi 1 hodinu odležet v chladu. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso začneme restovat. K poloměkkému masu přihodíme papriku a cibuli, oboje nakrájené na proužky. Po chvíli přidáme nasekané stroužky česneku, rajče nakrájené na malé kostičky a hrášek. Směs zalijeme vínem, asi 3 lžícemi pomerančové šťávy a přimícháme lžičku pomerančové kůry. Když je maso měkké, pánev odstavíme z tepla a opatrně po lžičkách vmícháme zakysanou smetanu. Dosolíme, dopepříme a můžeme podávat. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |26. května 2013
Ukládám :-) Odpovědět
david.kruml.1 |25. května 2013
to vypadá velice slibně Odpovědět
Aggie|25. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!