Staňte se našimi fanoušky na:

Křupavý salát s lososem

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupejte okurku a podélně ji rozkrojte. Lžičkou odstraňte semena a nakrájejte na šikmé plátky. Dejte do síta položeného na mísu. Očistěte fenykl a bulvu rozčtvrťte. Vyřízněte tuhý košťál, vyhoďte ho a pak fenykl nakrájejte na co nejtenčí plátky, přidejte k okurce, osolte a nechte 10 minut vypotit. Pak ochutnejte kousek okurky, jestli je příliš slaná, propláchněte zeleninu pod tekoucí vodou. Ale pokud je tak akorát, jen lehce stlačte, aby vyšla přebytečná voda. V jiné míse promíchejte zakysanou smetanu, ocet, hořčici, kopr a opepřete. Do krémové zálivky vmíchejte zeleninu a podávejte s lososem a chlebem s máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!