Staňte se našimi fanoušky na:

Křupavé řízky po italsku

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Řízky naklepeme a osolíme. 2) Z bílého chleba odřízneme kůrku. 3) Z citronu nastrouháme kůru. 4) Rozmixujeme chleba (raději starší než čerstvý), citronovou kůru, parmazán, oříšky a rozmarýn. To bude strouhanka, ve které budeme maso obalovat. 5) Připravíme si rozšlehané vejce. 6) Do třetí nádoby si nachystáme mouku. 7) Pak už obalujeme - v mouce, vejci a strouhance. 8) Smažíme a podáváme s klínky citronu a čerstvými bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |7. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
super nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!