Staňte se našimi fanoušky na:

Křupavé bramboráky

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nastrouháme si nahrubo brambory (podle počtu strávníků), přidáme strouhanku (místo mouky - bramboráky jsou pak křupavější), majoránku, česnek (nešetříme), vajíčka, sůl, pepř a smažíme na rozehřátém oleji do zlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

josifek |1. května 2014
Vyzkousim Odpovědět
kuchticek |24. září 2013
fajn Odpovědět
piskotka |21. srpna 2013
s tou strouhankou je to pravda, taky dělám :-) Odpovědět
Jindriska8 |22. července 2013
Se strouhánkou to vyzkouším! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!