Staňte se našimi fanoušky na:

Křepelčí vajíčka s křenem a žampiony

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Žampiony očistíme, osušíme je, osolíme, ochutíme pepřem, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli v chladu odležet. Zapékací misku nebo pánev vytřeme máslem, vložíme do ní žampionové hlavičky spodkem nahoru a do každé vyklepneme křepelčí vajíčko. Pečeme asi 10 minut ve středně teplé troubě. Podáváme ozdobené čerstvou zeleninou a s jemně nastrouhaným křenem, promíchaným se šlehačkou nebo jogurtem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!