Staňte se našimi fanoušky na:

Krémové ragú z plodů moře

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na větší pánvi na oleji opékejte cibuli a řapíkatý celer asi 5 minut doměkka. Přidejte česnek a míchejte ještě minutu. Zalijte vínem a zprudka vařte, až se téměř vypaří. Přilijte vývar a přiveďte k varu. Škrob rozmíchejte v 1 lžíci studené vody a vmíchejte do směsi. Za občasného míchání vařte do zhoustnutí. Osolte, opepřete a vsypte plody moře spolu s většinou kopru. Nechte bublat 1-2 minuty a vmíchejte créme fraiche. Mezitím promíchejte máslo, česnek a petrželku. Osolte a směsí pomažte krajíčky chleba a v troubě předehřáté na 220°C rozpečte dozlatova. Rozdělte ragú na talíře a posypte zbývajícím koprem. Podávejte s česnekovým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!