Staňte se našimi fanoušky na:

Křehké brynzové tyčinky k vínu nebo pivu

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku prošijeme s kypřícím práškem na vál, přidáme umleté škvarky, brynzu, sůl, vejce, podle potřeby mléko a vše zpracujeme ve vláčné těsto. Na silikonovém vále vyválíme placku a rádýlkem nakrájíme proužky, které naskládáme na pečicí fólii na plech. Potřeme je rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem nebo sezamem a pečeme v předem předehřáté horké troubě do zlatohněda. Povrch tyčinek můžeme posypat také hrubou mořskou solí a tlučeným kmínem nebo mákem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!