Staňte se našimi fanoušky na:

Králík pečený na česneku

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

V másle necháme zpěnit na kolečka nakrájenou cibulku, vložíme do ní omytého králíka a vepřový bůček, podlijeme , osolíme a přidáme pepř. Můžeme přidat i kousek šalvěje. Králíka pečeme nejprve hřbetem dolů a po změknutí obrátíme a dopečeme společně s bůčkem dočervena. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!