Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na pepři

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce králíka osolíme a obalíme v hladké mouce, kterou jsme smíchali se lžičkou pepře. Do hrnce nalijeme olej, na olej poklademe pomoučené kousky masa, lehce podlijeme vodou, přiklopíme poklicí a pomalu dusíme na mírném ohni. Maso občas přeléváme šťávou ze spodu hrnce a je-li třeba, podléváme mírně vodou. Celou dobu dáváme pozor, aby šťáva zůstala světlá a nezhnědla a maso, aby se nepřichytilo. Při podávání porce masa i přílohu na talíři přeléváme vzniklou pepřovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |16. června 2013
zajímavý,ještě jsem nejedla Odpovědět
david.kruml.1 |15. června 2013
krásné foto Odpovědět
david.kruml.1 |15. června 2013
tak to můžu Odpovědět
Šuldeska |15. června 2013
Výborné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!