Staňte se našimi fanoušky na:

Krakonošova pomazánka

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Olomoucké tvarůžky rozmačkáme vidličkou (pokud jsou dostatečně měkké) nebo je nakrájíme na menší kousky a umeleme nebo rozsekáme v mixéru. Vložíme je do misky a přidáme změklé máslo a oloupanou cibuli nasekanou nadrobno. Vše poprášíme mletou sladkou a pálivou paprikou a důkladně promícháme. Je-li potřeba, pomazánku ještě osolíme. Podáváme ji na lehce opečených plátcích celozrnné bagety nebo na krajících čerstvého chleba a posypanou jemně nakrájenou pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |4. listopadu 2014
mňam 1+ Odpovědět
junkie09 |30. května 2013
super Odpovědět
Trrri |24. května 2013
mňam, to bych si dala :-) Odpovědět
sari |8. května 2013
užasné Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
Sofii |29. dubna 2013
Také dělám tvarůžkovou pomazánku. Dělám ji úplně stejně, jen místo másla dávám Lučinu. Chutná nám to více než s máslem :-) Odpovědět
Bagorz |29. dubna 2013
Dobrý!Znám to,miluju to a ukládám.Je to výborné taky na topinky! Odpovědět
Anna1960 |29. dubna 2013
miluju tvarůžky Odpovědět
jitu3ka|30. dubna 2013
ukládám... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!