Staňte se našimi fanoušky na:

Kořeněné vepřové kotlety v alobalu

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Vepřové kotlety částečně vykostíme, nařízneme po obvodech, naklepeme, potřeme olejem, potom kořennou směsí, složíme na sebe do hlubší misky a necháme v chladničce několik hodin proležet. Pak je přeložíme na 4 čtverce alobalu potřeného olejem, pečlivě zabalíme a pečeme na roštu středně vyhřátého grilu 20-25 minut. Poté alobaly nahoře nastřihneme a kotlety pečeme ještě 3 minuty. Podáváme v alobalu. Vhodná příloha je pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sojka30 |29. prosince 2012
namka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!