Staňte se našimi fanoušky na:

Kořeněné jehněčí maso

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné a omyté maso nakrájíme na řízky,které naklepeme,osolíme a dlaní naklepeme do masa mletý pepř.Potom řízky osmažíme na oleji z obou stran,přidáme drobně nasekanou čerstvou pažitku,zaprášíme hladkou moukou,osmahneme,podlijeme masovým vývarem a dusíme doměkka.Když je maso měkké,přimícháme zakysanou smetanu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!