Staňte se našimi fanoušky na:

Kopřivový med

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kopřivy očistíme a omyjeme, zalijeme vodou a dáme vařit. Po půl hodině vypneme a necháme ještě hodinu pod pokličkou.Scedíme. Přidáme cukr na 1/2litru vývaru 1 kg cukru a pomalu vaříme za stálého míchámí až sirup zhoustne na konzistenci medu. Ještě horké plníme do vypařených skleniček a zaděláme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |18. září 2014
tak toto neznám, ukládám k vyzkoušení Odpovědět
petra.stefanova.7 |2. června 2013
vyzkouším Odpovědět
A |11. května 2013
nemusím Odpovědět
Sofii |10. května 2013
Taky neznám med z kopřiv, dělám z pampelišek a sedmikrásek, snad stihnu i tenhle, dokud jsou kopřivy ještě trochu mladé :-) Odpovědět
maruskaji |10. května 2013
Neznám, ale vyzkouším. Mladé kopřivy přidávám do jídel velmi často. Odpovědět
aron|10. května 2013
beru kosu a jdu na kopřivy Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!