Staňte se našimi fanoušky na:

Kompotová buchta

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Olej, vejce, vanilkový cukr a cukr šleháme 7 minut elektrickým šlehačem. Potom přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a celý kompot i se šťávou. Dvě minuty mícháme a nalijeme na vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 30 minut. Okraje buchty odstoupí od krajů plechu. Před podáváním můžeme pocukrovat - záleží na sladkosti kompotu. Pokud máme kompotované ovoce větší (broskve, hrušky, jablka), je dobré jednotlivé kousky nakrájet. Nejvhodnější jsou třešně, višně, dýně a meruňky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!