Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubny plněné hermelínem

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Kedlubny oloupeme a uvaříme v osolené vodě cca 12 minut. Pak je vyjmeme a necháme trochu vychladit. Odřežeme vrch kedlubny a vnitřek vydlabeme tak, aby nám vznikla mistička. Na másle osmažíme cibulku, přidáme nasekané středy kedluben a na kostičky nakrájený Hermelín a chvíli dusíme, až se nám Hermelín rozteče. Pak mmůžeme, ale nemusíme přidat 2 vajíčka, necháme srazit a naplníme mystičky kedluben. Dáme je na pečící papír do pekáčku, který jsme mírně potřeli olejem do vyhřáté troby a pečeme 10-12 minut. Po 10 minutách je vyjmeme, posypeme tvrdým, nastrouhaným sýrem a pečeme dalších 10-12 minut Podáváme s vařeným bramborem politým máslem a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
L-enny |11. května 2013
milujeme hermelín i kedlubny,takže to si určitě uvaříme Odpovědět
Anna1960 |27. března 2013
to vůbec nemusí být špatné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!