Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubna zapečená s telecím masem

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Cibuli pokrájíme, přidáme na kostky krájené telecí maso a na polovině másla podusíme, až maso změkne. Pak je necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, šťávu zředíme vodou a povaříme.Kedlubny oloupeme a nastrouháme na plátky, osolíme, podlijeme a dusíme do poloměkka. Do mísy vymazaném máslem dáme vrstvu kedluben a na ně maso s omáčkou, okořeníme a pokapeme šťávou z citronu. Jako další vrstvu dáme opět kedlubny. Po krátkém zapečení zalijeme kedlubny smetanou s rozšlehanými žloutky a kedlubny dopečeme. Podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!