Staňte se našimi fanoušky na:

Kaštany v sirupu

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do velkého hrnce dáme vařit vodu,osolíme. Kaštany vaříme asi 20 minut.Ještě teplé kaštany vyloupeme. Oloupané vkládáme do velké, široké nejlépe ocelové pánve s vyššími stěnami nebo do širokého kastrolu (lépe se s nimi pracuje, když jsou v jedné vrstvě). V jiném hrnci smícháme cukr se stejným množstvím vody a necháme na mírném plameni za stálého míchání rozpustit. Přidáme vanilku a vaříme, až sirup trochu zhoustne. Přelijeme jím kaštany v pánvi a na velmi mírném plameni vaříme ještě půl hodiny. Po té kaštany necháme ještě 10 minut stát v sirupu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

nikita066 |4. května 2013
díky za recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!