Staňte se našimi fanoušky na:

Kapustové bochánky pečené

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapustové listy ovaříme do poloměkka, scedíme a necháme okapat. Připravíme si naběračku o obsahu asi 2 dl, kterou vyplníme po ploše listy, přidáme ochucenou náplň asi poloviny,pak menší list, aby náplň zakryl. Přidáme sekané maso a končíme opět listem. Upravené bochánky vyklopíme na vymaštěný plech, na povrch položíme slaninu a pečeme asi půl hodiny v troubě. Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |29. řijna 2013
to bude velká dobrota, ukládám! 1+ Odpovědět
planeta |11. prosince 2012
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!