Staňte se našimi fanoušky na:

Kapusta růžičková s vejci

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Poupata očistíme a dáme vařit do osolené vody s kmínem. Vejce rozmícháme s vodou v poměru tři ku jedné, osolíme a přidáme trochu papriky nebo pepře. Dle chuti můžeme též přidat jemně strouhaný tvrdý sýr. Vyškvaříme drobně nakrájenou slaninu, na kterou potom srovnáme ovařená poupata. Když se poupata po jedné straně opekla, obrátíme je, zalijeme rozmíchanými vejci, přikryjeme pokličkou a necháme, až vejce ztuhnou. Podáváme ihned s horkými topinkami nebo novými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |9. srpna 2013
růžičkovou kapustu můžeme na jakýkoliv způsob Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!