Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr ve vinném těstíčku

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce kapra podélně nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Takto připravené porce namáčíme do těstíčka připraveného z bílého vína, žloutků, soli, polohrubé mouky a bílků z vajec. Smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šupina73|8. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!