Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr pečený na grilu

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Kapra osušíme a páteř rozstříhneme za hlavou a 5 cm od konce ocasu. Bylinky drobně usekáme a polovinu promícháme s trochou oleje. Kapra potřeme uvnitř citrónovou šťávou a bylinkovým olejem, opepříme a necháme chvilku odležet. Pak jej osolíme na povrchu i uvnitř, na povrchu potřeme bylinkovým olejem, dovnitř vložíme zbylé bylinky a kapra vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a opékáme při střední teplotě asi 30 minut. Přitom jej třikrát otočíme a potřeme bylinkovým olejem. Podáváme s dílky citrónu a s bramborovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!